08:47
0
Taiata in bucati, fiarta si data de mancare copiilor strazii. Criminalul, trimis la spanzuratoareUn craniu descoperit in gradina unui britanic a readus in atentia politiei din Anglia o crima oribila. Este vorba despre uciderea cu bestialitate a unei femei, al carui cadavru a fost taiat in bucati, fiert si dat de mancare copiilor strazii.
Vaduva Julia Martha Thomas, in varsta de 55 de ani, a fost atacata in 1879 de menajara ei Kate. Femeia a fost impinsa pe scari, strangulata, transata si fiarta pentru a fi data de mancare copiilor de pe strada.
Autoritatile de la vreme respectiva au decis sa o spanzure pe menajera, desi nu au gasit niciodata trupul victimei. Abia acum , la mai bine de un secol de la crima, cadavrul a fost gasit. Proprietarul casei in care vaduva a locuit a vrut sa-si extinda proprietatea si a dat peste un craniu.
A anuntat politia, iar dupa o expertiza s-a ajuns la concluzia ca este vorba despre crima care a socat societatea de la 1879. Acum, craniul vaduvei Thomas va fi inmormantat intr-un cimitir.