02:55
0


O femeie a fost găsită moartă în Otopeni, trupul victimei fiind acoperit cu frunze. Victima era o femeie de 20 de ani din Japonia. Cadavrul acesteia se afla la aproximativ 50 de metri de carosabil şi era acoperit cu frunze.
"Inculpatul nu recunoaşte săvârşirea faptei. Încadrarea faptei s-a schimbat din omor simplu în om calificat. În condiţiile în care judecătorul a dispus arestarea preventivă a acestuia înseamnă că există probe care să-l învinuiască", a declarat procuror Adrian Ticu, potrivit RomâniaTV.

Întrebat dacă se confirmă faptul că suspectul a întreţinut relaţii sexuale cu victima, procurorul a afirmat că există o bănuială în acest sens, însă în urma realizării probelor biologice se va ştii cu siguranţă.


Crima din Otopeni putea fi evitată

Exista posibilitatea ca asasinarea japonezei să fi fost împiedicată, însă acest lucru s-ar fi întâmplat doar dacă s-ar fi dovedit că acest bărbat, suspect în alte două dosare, ar fi vinovat.

Surse din Poliţie susţin că modul de operare în celelalte crime ar fi fost asemănător, însă nu s-au efectuat teste ADN care să dovedească faptul că acesta este vinovat. Bărbatul, arestat preventiv pentru 29 de zile, nu a recunoscut încă acuzaţiile, iar ancheta este în desfăşurare.

Anchetatorii au descoperit aparatul foto şi telefonul mobil al victimei, pe care familia japonezei le-a recunoscut.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/suspectul-crimei-de-la-otopeni-a-fost-arestat-pentru-29-de-zile_40826.html#ixzz25pahPcCD